OptiWerk, Optimaal Thuiswerken

Werkgever

Actuele vraag Werkgever

Hoe houdt ik mijn medewerkers die thuiswerken betrokken bij de onderneming en welke acties moeten ik hiervoor ondernemen?

Actuele vraag Medewerker

Ik wil graag thuiswerken maar, mijn baas wilt dit niet. Kan ik dit afdwingen omdat ik bang ben voor het Covid-19 virus?

OptiWerk maakt gebruik van Blogs die geschreven zijn door experts op het gebied van optimaal thuiswerken. De blogs zijn gemakkelijk te lezen op ieder moment van de dag. Hierin worden alle voorkomende problemen doorgenomen en alle mogelijke oplossingen erbij gegeven. Voor een nog niet bekend probleem, kan een bericht worden gestuurd. Hierna gaan wij ermee aan de gang en proberen met onze kennis, expertise en vaardigheden over optimaal thuiswerken een oplossing bedenken. Hiervan wordt een blog gemaakt. In deze blog vind u ervaringen van mensen en de oplossing afgebeeld in foto’s met een onderbouwende tekst. Ook geven wij concrete tips om te voorkomen dat dit probleem zich voor kan gaan doen, daarom is het lezen van een blog die nog niet van toepassing is voor u ook nuttig.

Bent u al in het bezit van een pakket, dan vindt u onderaan de blog een aantal hulpmiddelen die met korting kunnen worden aangeschaft bij één van onze partners.   

Optimaal thuiswerken via Blogs

Published on :Posted on